Меню

0

0.00 лв.

Избор на двигател на лодка

Избор на извънбордови двигатели за лодки – какво означава това и от какво зависи? Когато купуваме извънбордов двигател втора ръка или нова лодка оборудвана с двигател е нужно да знаем, какво търсим и на какво да заложим! Най-добрият признак за избора на продукт, било той извънбордов двигател е именно устойчивостта. Днес предлагането на извънбордови двигатели за лодки е огромно. Има много различни видове, с различни технически характеристики, оферти и добавки. За да се ориентирате добре сред това море от възможности – е нужно не друго, а знание, на каквото да заложите?

Именно в това, екипа на BG BOATS е идеалния партньор, да ви даде рентабилен съвет, за да изберете двигател, който ще работи дълго и безотказно!

Избор на извънбордови двигатели за лодки: кое е важно, когато си купуваме извънбордов двигател?

Двигателя за лодка трябва да притежава едно-единствено качество – да бъде устойчив на времето и експлоатацията. Тоест винаги е добре да заложите на реномирана марка, не само заради самата марка, но и заради високото качество на продукта, което тя предлага.

Избора на извънбордови двигател цена, може да ви води, но внимавайте, какво получавате за парите си! Препоръчителните марки извънбордови двигатели са SUZUKI, HONDA, YAMAHA, MERCURY, JOHNSON – те са произведени от рентабилни компании, наложили са се на пазара у нас и по света, и най-важното BG BOATS предлага за тях безупречна поддръжка, отстраняване на повреди и аксесоари и оборудване за лодки и двигатели.

Гаранцията за качество, както и следгаранционна поддръжка е водещ фактор при избора на един извънбордов двигател. Самият факт, че хиляди доволни клиенти имащи лодки по света избират по-горе изброените марки е красноречив. За да бъде устойчив двигателя ви – добрата му поддръжка е много важна. Затова профилактичната диагностика с качествения компютърен софтуер на BG BOATS и предлаганите от тях добавки и аксесоари са идеалното решение. Устойчивият двигател е поддържания и работещ двигател на лодка. Той има нужда от профилактика, от редовна проверка и най-вече от професионално отношение. Един извънбордов двигател има дълъг и надежден живот – стига да бъде поддържан.

Винаги можете да разчитате на екипа на BG BOATS за избора си на подходяща лодка, извънбордов двигател, аксесоари и приспособления за тях. Ние сме на ваше разположение за компютърна диагностика за извънбордов двигател и професионален съвет, защото ДОВОЛНИТЕ КЛИЕНТИ са нашата цел!

Натиснете за директна връзка към VIBER
VIBER бутон
Нагоре