Меню

0

0.00 лв.

Отново е лято, времето се стопли и всеки се втурва към морето, красивите плажове и горещия пясък. Тези дни са толкова чакани и изпълнени с очакване за незабравими спомени, почивка и много хубави мигове с близки и приятели.

Въпреки че забавленията в различните курорти не са малко, даже напротив – човек винаги намира какво да прави. Там, дори само лежейки на плажа, се чувстваш прекрасно. Има разни „помощни средства”, с които можеш да направиш ежедневието си още по-забавно и различно. Дали ще си вземете плажна топка от вкъщи, ще карате джет или водни ски, или ще си подарите едно пътуване с яхта или лодка, не е от значение, без съмнение ще си прекарате страхотно.

По отношение на лодките, много предпочитани са надуваемите. Те дават възможност за какви ли не забавления, дори самото плуване с тях е приключение, особено за тези, които го правят за първи път.

Името на лодката подсказва, че е необходимо тя да се надуе. Тези, които имат такива плавателни средства вече знаят, че това не става лесно. Има определени техники и особености, които ако спазвате лесно ще се сдобиете с хубава лодка за минути.

Съвети за надуваеми лодки:

За всички, които тепърва търсят и имат желание да си купят надуваема лодка за сезона и за онези, които вече притежават, но все още не са усвоили техниките при надуване на лодката, предлагаме няколко съвета.

И така, като начало най-важното нещо е надуване на лодка, след като сте я монтиране изцяло. Внимателно огледайте лодката си, понеже всеки модел има надуваеми елементи, като въздушна палуба (надуваем под), надуваем кил или мултикамерни балони. От значение е реда на надуването им. По принцип, към балоните винаги има включени камери, разделени една от друга с прегради. Трябва да се внимава и при реда на надуване на въздушните камери. Задължително е това да се прави от кърмата към носа, не обратно. Най-напред надувате задните камери, а тази на носа трябва да бъде на последно място. Тук е важно да се отбележи, че само носовата камера се надува до номиналното налягане, всички останали – до 90% от него. Не забравяйте да погледнете и дали клапаните са добре затворени.

Ако имате някакви въпроси или искате съвет при избора, надуването, поддръжката на надуваема лодка или каквото и да било, може да се обърнете към компания със затвърдени позиции и име в този бранш, каквато е BG BOATS. Ние предлагаме качество, професионализъм, достъпни цени и сигурност – за да прекарате едно незабравимо лято.

Натиснете за директна връзка към VIBER
VIBER бутон
Нагоре