Меню

0

0.00 лв.

BGboats-Jetboat (2)Това е клас лодка за активен отдих.

Идеални за използване в почти всички водоеми.

Jetboat е лодка, задвижвана с водна струя, изтласкан от задната и част. За разлика от моторница, която използва перка във водата под или зад лодката, Jetboat привлича водата под лодката в помпата вътре в лодката, след това го изхвърля през дюза в кърмата. С подобни двигатели и задвижване с водна струя се и джетовете.

Jetboats се отличават с отлична маневреност, развиват висока скорост, а по-голямата им широчина придава стабилност във водата по време на движение при всякакви скорости. Перфектни са водни спортове – за каране на ски или на банан, а търсачите на силни усещания могат да си осигурят запомняща се тръпка на или да се използват за удоволствие и семейно забавление.

Много от моделите са оборудвани с вградено радио или CD плейър. Оборудвани са с един или два стационарни двигатели средна мощност от 90 до 500 л/сек.
Средната скорост при плаване от около 45-130 км/ч.
Материал – подсилени метални мрежи, които абсолютно не се поддават на корозия, стъклопласт,
Обем на резервоара обикновено е от 60 до 300л., което позволява движение по вода за дълго време без презареждане.
Jetboats са чудесен избор да се живее живота до краен предел…

BGboats-Jetboat (6)

BG BOATS доставя лодки клас Jetboat или Jetskis с различна дължина и ширина, нови и втора ръка, спрямо финансовите възможности на клиента. По Ваше желание Jetboat могат бъдат в комплект с колесар.
Доставка по поръчка за Jetboat или Jetskis лодки втора ръка е в рамките на 14-20 дни.
Всички лодки и извънбордови двигатели предлагани от BG BOATS са с гарантиран произход, паспорт/регистрационен талон/ и договор за покупко-продажба!

BGboats-Jetboat (3)

Натиснете за директна връзка към VIBER
VIBER бутон
Нагоре