Меню

0

0.00 лв.

Лодки клас Walkaround

BGboats.euКлас лодки Walkaround, предназначени изключително за активен риболов.

Удобство и комфорт съчетани в едно. Идеални за използване на реки и язовири.

Така наречената Walkaround лодка е кръстоска между лодка с централна конзола и лодка с кабина. Подобно на лодката с централна конзола, тя се използва предимно от любителите на риболова. Отличава се с първична палубата с пълна дължина или пилотската кабина, но също така разполага с малка кабина (Cuddy) за корабни места .

Има два различни вида Walkaround лодки – тези, произведени от производителите на лодки и тези, построени по поръчка. Повечето от производствените walkarounds има стъпки, водещи до носа с ниск бутерфиш, което дава повече свобода за интериора. Персонализираните walkaround лодки са ориентирани за риболов и имат пълна дълбочина на бутерфиша без стълби. Характерно за walkaround лодката е, че са задвижвани от извънбордови двигатели, но има производство и с бордови дизелови двигатели.

Обикновено са оборудвани с извънбордови двигатели на средна мощност от 120 – 350PH, но също така има и модели с стационарни двигатели с подобна мощност. Средната скорост на плаване от около 35-75 км/ч. Материал – стъклопласт, подсилени метални мрежи.

Обем на резервоара обикновено варира от 150 до 400 литра, което Ви дава възможност да се движите далеч от брега или на много добра дистанция.

Други характеристики лодките Walkaround:

Клас лодки WalkaroundРазположението в този клас лодки е направено с умисъл за удобство при риболов, дава възможност за такъв на 360 градуса, от всяка точка на лодката. Почти всички модели имат специално отделение за съхранение на уловената риба. При някой модели има допълнително отделение за дългосрочно съхранение на стръв.
Малката кабина в центъра на лодката ви позволява евентуален подслон при дъжд, при движение на лодката, при ветровито време или за през нощта, което е удобство при планиран риболов за по-дълго време.
Поставените на носа и на кърмата парапети перфектно защитава лодката при тралене.
Някои лодки са оборудвани с вграден Class Walkarounds хладилник, готварска печка на газ и мивка.

BG BOATS доставя лодки клас Walkaround с различна дължина и ширина, нови и втора ръка, спрямо финансовите възможности на клиента. По Ваше желание Walkaround лодката може да бъде окомплектована с колесар.
Доставка по поръчка за Walkaround лодки втора ръка е в рамките на 14-20 дни.
Всички лодки и извънбордови двигатели предлагани от BG BOATS са с гарантиран произход, паспорт/регистрационен талон/ и договор за покупко-продажба!

Натиснете за директна връзка към VIBER
VIBER бутон
Нагоре